Tommy Hilfiger Polo

Een merk waar je niet omheen kunt als het gaat om polo’s is Tommy Hilfiger. Dit eigentijdse merk heeft elk jaar een mooie lijn slimfit polo’s. De polo is de essentie van een sportieve look en Tommy Hilfiger en Hilfiger Denim zijn daarom de ultieme labels voor herenpolo’s.

Ze zijn uitgevoerd in lichtgewicht stoffen (pique katoen) die zelfs in het warme weer luchtig zijn. De shirts zijn ontworpen om elke look compleet te maken, of je nu aan het werk bent of aan het genieten van je vrije tijd. Deze modellen zijn ontworpen met oog voor detail, van de geribbelde randjes tot de sportieve insignes op de geborduurde polo’s.

Maatvoering

Wanneer je een slimfit polo van Tommy zoekt is het verstandig om een maat kleiner te nemen dan normaal. Dit geldt echter alleen als je een normaal postuur hebt. Zelf draag ik normaal gesproken maat M maar bij slim fit polo’s van Tommy Hilfiger kies ik voor maat S.

Historie Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een Amerikaanse modeontwerper, bekend van zijn eigen merk Tommy Hilfiger. Hij begint zijn carrière in 1969 als verkoper van hippe kleding. Al snel opent hij zijn eigen winkel ‘People’s place’ in het noorden van de staat New York. Nadat deze zaken failliet waren gegaan, vertrok Hilfiger in 1979 naar New York om een carrière als een modeontwerper te beginnen.

Hilfigers eerste mannencollectie verschijnt in 1984. Ter promotie hiervoor start de destijds nog onbekende ontwerper een $3 miljoen kostende advertentiecampagne die luidde: “De 4 geweldige Amerikaanse ontwerpers voor mannen zijn: R – L – P – E – C – K – T – H –.” (Ralph Lauren, Perry Ellis, Calvin Klein en natuurlijk Hilfiger zelf).

En met succes, want aan het einde van de jaren tachtig had Hilfiger al een omzet van meer dan $25 miljoen per jaar. Tot slot werd Hilfiger in 1995 uitgeroepen tot ‘Menswear Designer of the Year’ door ‘the Council of Fashion Designers of America’.

Tommy Hilfiger Outlet

polo tommy hilfiger roze slimfitKleding van Tommy Hilfiger is prijzig maar de prijs kwaliteit verhouding is goed. Je krijgt luxe stoffen die niet na een paar keer in de wasmachine gaan verkleuren. Normaal gesproken betaal je gemiddeld € 79,90 voor een basic, effen slim fit polo.

Wil je graag een print of extra detail in bijvoorbeeld de boord dan ga je al snel richting de € 99,90 ( dit geldt voor de nieuwste collectie).

Wil je profiteren van deze kwaliteit voor een nog betere prijs? Koop dan je polo in de sale bij Tommy zelf of bij één van de bekende webwinkels. Vaak kun je net na het seizoen de slimfit polo’s met forse korting kopen.